dissabte, 12 d’agost de 2017

V Festival de Música Antiga al monestir de Poblet


Un any més se celebra la cinquena edició del Festival de Música Antiga de Poblet.

De l'11, 12 i 13 d'agost el monestir de Poblet acull el Festival de Música antiga, sota la direcció de Jordi Savall. Amb el lema 'Música i humanisme al cor del diàleg intercultural i religiòs' aquest certàmen de música antiga arriba a la seva cinquena edició.

Dins les activitats del segon dia del festival el protagonista és un viatge musical a la França barroca de Jean-Baptiste Lully, François Couperin Mr. de Sainte-Colombe i Marin Marais, i porta per títol ‘Tots els matins del món. Diàlegs barrocs: la gràcia i la follia’.

Realment un plaer.

Dormitori

Fins diumenge, 13 d’agost, tindrà lloc al Monestir de Poblet la cinquena edició del Festival de Música Antiga. Compta amb la direcció del Jordi Savall.
Músics de la Xina, Afganistan, Armènia, Síria, Turquia, Grècia i Espanya participen juntament amb Savall i l’Hespèrion XXI en el primer concert d’aquesta edició.

Catalunya Música transmet en directe el concert inaugural del Festival de Música Antiga de Poblet
Divendres, 11 d'agost, a les 21.30, Catalunya Música transmetrà en directe des de la plaça del monestir de Poblet el concert inaugural del Cinquè Festival de Música Antiga de Poblet, titulat "Ibn Battuta, el viatger del temps". Aquest concert estarà protagonitzat per Jordi Savall i el conjunt Hespèrion XXI, amb músics convidats de la Xina, l'Afganistan, Armènia, Síria i Turquia, i l'actriu Sílvia Bel. Els comentaris de la transmissió, els farà Olga Cardús.

Mènsula o permòdol il·luminat

La nova il·luminació de l'Antic Dormitori dels monjos per acollir dos dels concerts del V Festival de Música Antiga de Poblet.

Dormitori, accés a l'església


Recull de les següents fotos són autoria de Jordi Rius Jové i del Monestir de Poblet
.

Philippe Pierlot, Xavier Díaz-Latorre, Michael Behringer i Jordi Savall

Jordi Savall


Claustre

Claustre

-.-
-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada