dijous, 9 de juny de 2016

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus rep el coneixement com a millor centre educatiu pel FAD

L’entitat Foment de les Arts i el Disseny (FAD) va lliurar ahir a Barcelona els Premis Habitàcola-Tarrats de projectes de disseny de l’espai i va distingir l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus com a millor centre educatiuL’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus va rebre ahir a la seu del FAD (Foment de les Arts i el Disseny) el Premi al Centre Educatiu 2015-2016, en el marc dels XXVIII Premis Habitàcola-Terrats.  Aquests guardons reconeixen professionals i institucions que intervenen en la concepció de l’espai, el disseny i l’interiorisme i compten amb una categoria que premia els centres educatius que imparteixen aquestes disciplines. 


El jurat va acordar atorgar aquest premi a l’Escola d’Art i Disseny de Reus “per la qualitat del conjunt de les propostes presentades i pel nombre de treballs finalistes i seleccionats pel jurat obtinguts pel centre”. Es tracta del segon cop que aquest centre educatiu de la Diputació rep el prestigiós premi del FAD, que ja va aconseguir en l’edició 2013-2014.

La proclamació pública dels deu finalistes i guanyadors dels Premis va tenir lloc a Barcelona, a la seu del FAD. Entre els finalistes  hi havia tres propostes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus: Running Roof, Fins al cel i Arquitectura sense Arquitectura amb la participació dels professors i alumnes del centre Gislé Marín, Sara Mateos, Hajar Oubaddi, Ramon Ribé, Remedios Borràs i Ricard Ledesma, Cristina San José Campos, Marta Graells i Miriam Duro. 

Els treballs s’integraran a l’exposició dels Premis Habitàcola que s’exhibirà al Disseny Hub Barcelona entre els mesos de juny i setembre de 2016. 


-.-

XXVIII Premis Habitàcola:
Premi al Centre Educatiu Curs 2015/16
L’Escola d’Art i Disseny Reus de la Diputació de Tarragona va rebre ahir al vespre a la seu del FAD, dins el al FADFest 2016, el Premi al Centre Educatiu 2015/16.

Aquest any des d’Habitàcola, s'ha volgut estimular una reflexió sobre l’ús dels terrats urbans, una reflexió sobre les possibilitats de recuperar-los i reintroduir-los en els binomis home/espai – privat/públic. 
Veure els projectes 

-.-

Un museu a les Açores i tres estacions de l’L9 guanyen en la categories d’arquitectura i interiorisme.
 
-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada